Nova web d’INNOVACC

Us informem que a partir d’aquest mes de juliol tenim activa la nova web d’INNOVACC. S’ha canviat el disseny, però es segueix la mateixa línia de continguts de l’anterior butlletí: notícies, projectes, convocatòries d’ajuts i activitats. Aquests són els mateixos apartats que trobareu de manera destacada a la pàgina d’inici de la nova web, junt amb retalls de premsa relacionats amb el sector i els associats al clúster.

El butlletí mensual, així com la difusió puntual d’activitats, us arribarà a través del correu electrònic de contacte que ens heu facilitat els associats (si cal afegir algun contacte, només ens ho heu de dir). La novetat serà que no hi haurà cap document adjunt en format pdf sinó que serà un butlletí electrònic que el podreu consultar a través del propi correu-e. Bona part del contingut que us enviem us redirigirà a la part pública de la web. Però algunes notícies us portaran a l’àrea privada de la web. En aquest cas caldrà que utilitzeu el vostre accés d’usuari i contrasenya per a poder llegir la informació.

A l’àrea privada, hi haurà informació molt més detallada i específica dels projectes que s’estan desenvolupant i de les convocatòries d’ajuts vigents. Comentar que aquest apartat el tindrem a punt a partir del mes de setembre, i es conservaran les claus d’accés que cada empresa tenia fins al moment (Nota: si no el recordeu només ens ho heu de dir i us el facilitarem).

Esperem que sigui una eina útil per a tots vosaltres i només comentar-vos que si ens voleu fer alguna aportació per a millorar-la, us podeu posar en contacte amb nosaltres a innovacc@olot.cat