20/09/2017 ‘Wellbeing at Work’: El disseny com a palanca per a la innovació de la cultura organitzativa

El proper 20 de setembre el Clúster Disseny et convida a una sessió en que s’analitzarà el rol del disseny a l’hora de definir nous i millors espais que potenciïn el benestar dels treballadors, així com noves formes de relació. Experts d’ACCIÓ, Schneider Electric, Estudi Bonjoch, Vitra, A Piece of Pie i Magma Design donaran a conèixer les principals tendències en aquest àmbit, així com casos d’èxit protagonitzats per organitzacions que aposten de forma clara per integrar al treballador/a i les seves necessitats en els seus processos de transformació.

Data: Dimecres 20 de setembre de 2017
Horari: 10.00h a 12.30h
Lloc: Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes 37-38, 08018 Barcelona)
Organitza: Clúster Disseny

Més informació