23/11/2017 Interclúster meeting Catalunya – Euskadi – Navarra

Buscant sinergies amb els clústers del País Basc i Navarra

El dijous 23 de novembre ens visitarà una delegació formada per clúster bascos i clústers navarresos, i comptem amb tots vosaltres per trobar conjuntament vies de col·laboració i noves oportunitats de negoci.

Recordeu la importància estratègica que té aquesta trobada ja que podem compartir coneixement i experiències amb els clústers d’altres territoris que ens visiten. En aquest cas, el País Basc és un territori amb una llarga trajectòria en política de clústers, mentre que Navarra és un territori que s’hi ha iniciat recentment. Tots dos són interessants per explorar vies de col·laboració.

RECORDEU
per al proper Intercluster meeting amb Euskadi i Navarra, cal que:

– Us reserveu el dijous 23 de novembre.

Ens confirmeu que hi participareu.

– Doneu d’alta el vostre clúster a la Cluster Collaboration Platform,
o n’actualitzeu les dades si ja hi sou.