24/10/2017 Estratègies d’ R+D+i a la indústria alimentària

Des del Campus Alimentació i Gastronomia de la Universitat de Girona organitzen un cicle de ponències de debat i reflexió al voltant de diferents temes clau per el sector de l’alimentació i la gastronomia.

El Dr. Jorge Ruiz-Carrascal (@Elorges),catedràtic del Departament de Ciències dels Aliments a la Universitat de Copenhaguen, coordinador de la xarxa INDAGA (Investigación, Innovación y Desarrollo Aplicados a la Gastronomía) i autor del blog lamargaritaseagita.com , realitzarà la segona ponència del nostre cicle que es titularà “Estrategias de I+D+i en el ámbito alimentario”.

La complexitat del sector alimentari és extrema. Alimentar-se implica una sèrie d’aspectes que van més enllà de la simple necessitat: culturals, religiosos, de salut, de sostenibilitat, hedònics, de benestar animal, de seguretat, geopolítics, econòmics… En un mercat global les empreses del sector sovint han d’afrontar canvis en la legislació, en les tendències del consum, en les demandes dels clients, en les tecnologies de producció, en la disponibilitat d’ingredients… En aquest escenari, l’R+D+I no solament és un instrument eficaç per a la solució de problemes i el desenvolupament de nous productes, sinó que pot constituir un eix vertebrador sobre el qual giri l’activitat de la indústria alimentària.

En aquesta ponència també intervindran Pere Cornellà, director general de Cafès Cornellà i president de PIMEC Girona, Carlos Chetrit, director de ADreamUP Innovation & Creativity i Héloïse Vilaseca, directora d’I+R d’El Celler de Can Roca

Data: 24/10/2017
Horari: 6h de la tarda
Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, Pl. Ferrater Mora 1
Organitza: Campus Alimentació i Gastronomia de la Universitat de Girona

 ESTRATÈGIES R+D+i industria alimentaria PROGRAMA

Inscripcions