22/11/2017 Oportunitats de Col·laboració en R+D entre Catalunya i França

Objectiu: Explicar l’acord de col·laboració amb França i els instruments que les empreses poden utilitzar per finançar els seus projectes d’R+D.

Durant aquesta sessió es presentarà l’acord de col·laboració signat entre ACCIÓ i BPIFRANCE per part del Director de l’Oficina Exterior de París, que té l’objectiu d’impulsar i finançar la col·laboració entre empreses per a projectes d’R+D.

També s’explicarà els diferents instruments dels que disposen per a la Cooperació en Tecnologia d’empreses i centres tecnològics amb França, tals com són: NUCLIS, TECNIOSpring+, Certificació CIR, xarxa EEN i H2020.

Després de la sessió, les empreses que hi estiguin interessades poden demanar una reunió individual amb la consultora d’Innovació de l’Oficina Exerior d’ACCIÓ a París. Per sol·licitar una entrevista, cal enviar un correu a m.lemoigne@catalonia.com(Marie Le Moigne).

Data: Dimecres, 22 de novembre del 2017
Horari: De 10.00 h a 11.30 h
Lloc: ACCIÓ,Passeig de Gràcia, 129, 08008 Barcelona
Organitza: ACCIÓ

Gratuït

Més informació