20 i 27/02/2018 Big Data i intel·ligència empresarial Indústria 4.0

El curs ofereix una visió clara que pot aportar la tecnologia Big Data en departaments i organitzacions, així com que requeriments té el seu correcte desplegament. El curs exposa que diferencia la situació actual, amb la popularització del Cloud Computing, a les caríssimes aplicacions de Big Data d’abans, que eren només assumibles per grans organitzacions.

Conceptes bàsics de Big Bata per a la seva aplicació en la gestió i desenvolupament d’estratègies en organitzacions.

Dirigit a: Directius, comandaments intermedis i general persones que necessiten millor informació per a una adequada presa de decisions de cara a millorar l’acompliment en institucions i empreses, tant a nivell departamental com corporatiu.

 Dies 20 i 27 de febrer de 2018

 18.00h a 21.00h

 Eurecat – Barcelona,Seu Corporativa, C/Bilbao, 72, 08005 Barcelona, formacion@eurecat.org,               Tel.: (+34) 93 238 14 00

Organitza: 

 

 

 

Inscripcions

Més informació