28/02/2018 Acte: Present i Futur del treball a la Garrotxa

Quina es la realitat del mercat de treball a la Garrotxa? Com l’afectaran els canvis que s’estan produint a nivell global i quins reptes ens plantegen? Com els podem abordar i què podem fer per transformar-los en una oportunitat?

28/02/2018

19.00h a 20.30h

Sala Torín, Olot

Organitza:

19.00h – 19.05h Presentació de l’acte
19.05h – 19.30h EL FUTUR DEL TREBALL. Una visió general de les tendències que marcaran el futur de la feina i la gestió de les persones. A càrrec de Jordi Serrano, soci de Future for Work Institute, un observatori independent de tendències en el món del treball i la gestió de persones.
19.30h – 19.50h EL TREBALL A LA GARROTXA. Quines són les principals fortaleses i reptes del mercat de treball a la Garrotxa? A càrrec de David Moreno, soci consultor d’Actíva Prospect i redactor de l’Estudi del Mercat de Treball a la Garrotxa.
19.50h – 20.30h PRESENT I FUTUR DEL TREBALL A LA GARROTXA A DEBAT. Debat a partir de les diferents perspectives o situacions personals en relació a la feina. Conduit per Òscar Cabana, director de La Comarca d’Olot.

L’acte s’adreça a gestors de RRHH, persones en actiu i a l’atur, formadors i estudiants, responsables i professionals de l’administració, i a totes aquelles persones interessades en saber quins reptes en esperen en relació al treball a la nostra comarca.

Per assistir a l’acte cal inscripció prèvia (on line o trucant al 972 26 01 52 -DinàmiG-)

Inscripció