7, 14, 21/03 i 4/04/2018 Curs a Tàrrega: “Introducció als autocontrols per a petits i mitjans establiments del sector alimentari”.

L’objectiu del curs és proporcionar a les persones assistents les eines necessàries per desenvolupar i/o gestionar el sistema d’autocontrols de la seva empresa, de manera pràctica i tenint en compte els possibles criteris de flexibilitat per a la simplificació dels autocontrols en petites empreses.

El curs s’adreça a responsables d’establiments alimentaris i personal encarregat de la implantació i gestió dels sistemes d’autocontrol. No cal una titulació o formació prèvia en seguretat alimentària.

EL CURS TINDRÀ UN FORMAT SEMIPRESENCIAL I COMBINARÀ LES SESSIONS PRESENCIALS AMB UN TREBALL PRÀCTIC NO PRESENCIAL

7,14,21/03 i 4/04/2018

9.30h a 14.00h

Escola Agrària de Tàrrega, Avinguda de Tarragona, s/n, 25300 Tàrrega

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Coordinador: Sr. Ferran Ribas, telèfon 972 630 622, a/e: fribasn_ext@gencat.cat

Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària de l’Empordà, a través de:
https://goo.gl/forms/0R668C4lCPFV1Krz2

Cost d’inscripció: 32 €, segons l’Ordre ARP/45/2017

Veure Programa: Introducció als autocontrols Tàrrega