5/04/2018 Sessió de treball de canvi estratègic amb l’IESE: El cas d’Embotits Salgot

Vine a descobrir com una empresa tradicional del sector de l’alimentació ha apostat per la diferenciació i la innovació a través de l’orientació a productes prèmium, sans i de menor impacte ambiental.

Es treballarà conjuntament el cas de l’empresa Embotits Salgot amb el seu gerent i soci propietari, el Sr. Valeri Salgot; el professor José Luis Nueno de l’IESE; i diferents directius interessats en estudiar un possible reflex en la seva empresa.

Objectiu de l’acte: Ajudar a les empreses participants, mitjançant la metodologia del cas, a reforçar l’estratègia de les seves companyies i conèixer de primera mà com altres empreses catalanes han sabut reorientar la seva estratègia amb èxit.

5/04/2018

De 10:00h a 13:00h

ACCIÓ, Passeig de Gràcia, 129, 08008 Barcelona

Organitza: IESE Business School , ACCIÓ

Inscripció

Més informació