10, 12, 23/04/2018 Formació “Additius en la indústria alimentària”

La polèmica sobre l’ús dels additius en alimentació és un tema recurrent que preocupa a tothom. Són tant perillosos? Són tant necessaris?

En aquest curs coneixerem les necessitats del seu ús així com els seus avantatges i riscos. Aprofundireu en el coneixement de cada grup i els seus integrants més característics.

10, 12, 23/04/2018

9.00h a 14.00h

Sala d’Actes SSTT del DARP, Avinguda Meridiana, 38, 08018 Barcelona

Organitza: Escola Agrària de l’Empordà

Programa “Additius en la indústria alimentària”

Els que hi estiguin interessats poden inscriure’s a l’Escola Agrària de l’Empordà a través de l’enllaç: https://goo.gl/forms/9D931rdA2MZbq5uP2

Per a més informació, podeu contactar amb la Sra. Mònica Pascual a través del telèfon 972630622 o el correu electrònic monica.pascual@gencat.cat

El curs té un preu públic de 32 € segons ordre ARP/45/2017. Les places són limitades.