11 i 18/04/2018 Taller pràctic de gestió duanera a partir del CAU (10 hores)

Les empreses exportadores/importadores hem de conèixer la normativa europea i saber com funciona la Duana europea.

L’entrada en vigor del nou CAU (Codi Duaner de la UE) ha introduït alguns canvis importants a tenir en compte com els terminis de permanència de les mercaderies a la Duana, canvis en els certificats d’origen, despatx centralitzat europeu, funcions de la mateixa Duana, etc.

En aquest curs analitzarem d’una manera molt pràctica i real, processos relacionats amb la gestió duanera sota circumstàncies reals seguint la nova normativa.

Destinataris: Gerents d´empreses exportadores, directors comercials, d’exportació, d’administració, de logística, de compres internacionals, assesors internacionals, personal de les empreses esmentades així com d’empreses de transport, i qualsevol professional interessat en aquesta temàtica.

11 i 18/04/2018

9:00h a 14:00h

DELEGACIO CAMBRA A OSONA, C/ De l’historiador Ramon d’Abadal i VIinyals 5, 08500 VIC

Més informació

Organitza: