16/04/2018 Sessió de clústers: “El consumidor lidera el canvi digital en el sector de l’alimentació i begudes”

Sessió de clústers a la Fira Alimentària

En el marc de la Fira Alimentària 2018, cinc clústers alimentaris del Programa Catalunya Clústers organitzen aquesta sessió per posar en coneixement dels assistents les primeres conclusions d’un estudi sobre el consumidor digital que estan duent a terme conjuntament amb l’empresa IPSOS.

Els clústers alimentaris organitzadors són: Nutrició i Salut, Foodservice, Catalonia Gourmet, INNOVI (vitivinícola) i Packaging. La sessió s’organitza en col·laboració amb ACCIÓ i la xarxa Enterprise Europe Network (EEN), de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

La jornada començarà amb la presentació de l’estudi per part de l’empresa d’investigació de mercats IPSOS. Posteriorment s’exposaran dos casos empresarials, el de la Família Torres i Jean Leon i el de l’startup3DCLICK, i hi haurà un debat amb els ponents i els clústers participants.

La jornada finalitzarà amb una breu explicació de les oportunitats de cooperació internacional mitjançant la xarxa EEN i ACCIÓ.

16/04/2018

De 14.15 h a 15.45 h

Fira de Barcelona – Recinte Gran Via, Av. Joan Carles I, 64, 08908 Hospitalet de Llobregat, l

El cost de participació és gratuït. No obstant, per accedir a la sessió caldrà obtenir l’entrada a la Fira Alimentària.

 

: Encarni Avilés, Tel. 934767204,

Organitza: Cluster FoodService, Catalonia Gourmet, Clúster vitivinícola INNOVI, Packaging Cluster, AINS – Clúster de Nutrició i Salut

Col·labora: ACCIÓ