Enquesta socis INNOVACC – Avaluació de la política de clústers a Catalunya

Benvolguda/Benvolgut,

Des del clúster d’INNOVACC ens posem en contacte amb tu en relació al projecte d’avaluació de l’impacte de la política de clústers impulsat per ACCIÓ|Generalitat de Catalunya. Com a clúster membre del Programa Catalunya Clústers, ACCIÓ ens demanen la nostra participació a una enquesta a la que pots accedir mitjançant el següent enllaç i que agrairíem que completessis abans del proper divendres 11 de maig.

Per qualsevol qüestió, dubte o aclariment, pot contactar amb ACCIÓ adreçant-se a: satisfaccio.accio@gencat.cat

Les teves aportacions i comentaris seran d’utilitat per poder millorar el programes i serveis de suport a l’empresa. Només trigaràs 5 minuts.

Gràcies per la teva col·laboració.

Salutacions,