14/05/2018 Workshops i formacions: “Sales Pitch Coaching maig 2018”

Aprèn a presentar a clients sense pressionar

La primera part de la sessió anirà dedicada a simular la conversa amb un client potencial i donar feedback a 6 startups pre-seleccionades amb criteris d’invertibilitat i segons l’interès pedagògic (aquells que sigueu seleccionats ho sabreu el mateix dia del taller, així que vingueu tots ben preparats!).

Volem que tots sortiu amb la sensació que vendre no és una lluita on heu de sortir guanyadors. Amb la pràctica experimentareu la venta com una dansa i un diàleg que genera confiança i credibilitat sense cap mena de pressió.

La sessió serà conduïda per Sergi Mora, coordinador Start-Up Catalonia i autor de “El Pitch Ganador”, i tindrà lloc a les instal·lacions del Payment Innovation Hub (Pier01).

Inscripcions fins al 13 de maig

 14/05/2018
 De 10.00h a 14.00h

 Payment Innovation Hub, Pier 01 – Palau del Mar . Pl. Pau Vila, 1
08003 Barcelona

Organitza: ACCIÓ

Col.labora: Payment Innovation Hub

Inscripcions

Més informació