25/06/2018 Sales Pitch Coaching

Workshops i formacions

L’art de vendre és l’art de generar confiança i credibilitat.

La primera part de la sessió anirà dedicada a simular la conversa amb un client potencial i donar feedback a 6 startups pre-seleccionades amb criteris d’invertibilitat i segons l’interès pedagògic (aquells que sigueu seleccionats ho sabreu el mateix dia del taller, així que vingueu tots ben preparats!).

El treball previ fet amb les 6 startups seleccionades servirà a la resta de participants per entendre com millorar el seu propi discurs comercial. A través d’aquestes, revisarem l’estructura de la conversa i mirarem com podem conduir-la de forma natural al tancament. Posarem èmfasi en com descobrir què vol comprar el teu client abans de presentar la solució.

 25/06/2018

 10.00h a 14.00h

 Payment Innovation Hub, Pier 01 – Palau del Mar . Pl. Pau Vila, 1, 08003 Barcelona

Organitza: ACCIÓ

Col·labora: Payment Innovation Hub

Més informació