18, 19 i 20/10/2018 1a edició del Saló del Biogàs i Tractament de Purins


6a Edició de la Fira de Biomassa de Catalunya 2018


La Fira de Biomassa de Catalunya i el Saló del Biogàs i Tractament de Purins ofereix un punt de trobada entre agents del sector i de tota la cadena de valor, promou sinèrgies i col·laboracions entre empreses d’aquests nous sectors empresarials, promovent instal·lacions i posant en valor aquestes noves tècniques de generació d’energia i tractament de residus i dejeccions ramaderes.

Actualment la Fira de Biomassa de Catalunya ja és un esdeveniment consolidat amb més de 7.000 visitants i 100 expositors per edició. Així doncs, aprofitant la convocatòria d’aquest esdeveniment, es vol incloure el 1r Saló del Biogàs per reforçar la oferta expositiva de Biomassa i ampliar la oferta aglutinant expositors del sector del Biogàs i el tractament de purins. Consolidar l’esdeveniment com a punt de trobada de tots els agents relacionats amb l’ús eficient dels recursos naturals i per últim internacionalitzar encara més la Fira amb la participació de ponents i assistents d’altres regions d’Europa que permetran intercanviar experiències i impulsar les actuacions de promoció tant de la biomassa com del biogàs a través de la transferència de coneixement.

Informació relativa al Saló i com participar-hi en aquests dossiers adjunts:

Dossier_patrocini18 Biogàs

Dossier_expositor18_Biogas

Per fer la reserva d’un espai s’ha de fer a través de la pàgina www.vicfires.cat

Més informació al T.938833100 i a fires@vic.cat