12 i 18/06/2018 Jornada: “Autocontrol en establiments alimentaris: visió pràctica”

La major part del nostre teixit empresarial alimentari està format per micro i petites empreses gestionades per emprenedors amb una clara “visió” del seu negoci.
Des de l’Escola Agrària de l’Empordà i l’Oficina Comarcal del DARP a la Cerdanya volem donar suport als emprenedors de la zona per tal que siguin coneixedors dels requeriments sanitaris que tenen per tirar endavant el seu projecte i, per aquest motiu, organitzem dues jornades complementàries lligades en aquest sentit. La primera, amb l’aplicació de tota la reglamentació i, la segona, amb una visió pràctica del seu dia a dia.

 12 i 18/06/2018

 Dia 12 de 10.00h a 14.00h

 Dia 18 de 9.00h a 14.00h

 Centre Cívic Escoles Velles Carrer Escoles, 6 25720 BELLVER DE CERDANYA (Lleida)

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’Escola Agrària de l’Empordà, a través del següent enllaç: https://goo.gl/forms/03JDfAsEB26IjhVF2

Programa i més informació