16 i 17/10/2018 Brokerage Event a l’IOT Solutions World Congress 2018

Networking empresarial

Participa al brokerage a l’IOT Solutions World Congress 2018, que atrau a les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l’Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l’economia mundial en els propers anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l’oportunitat de fer reunions individuals de 30 minuts pre-acordades amb organitzacions d’arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Com participar:

  • Fins el 4 d’octubre: Registra’t a la plataforma de l’esdeveniment i crea un o més perfils de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del Brokerage Event.
  • Del 5 de setembre al 4 d’octubre: Escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita’ls una reunió. Si et conviden a una reunió pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
  • 16-17 d’octubre: Les reunions bilaterals es celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l’estand del Brokerage Event.

Més informació Fira IOT 2018Programa

Trobar socis per a cooperacions internacionals, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d’R+D.

Organitza: ACCIÓ