27/09/2018 Curs etiquetatge de carn fresca

Formació pràctica en etiquetatge de carn fresca, enfocada als punts clau que les empreses han de conèixer i controlar.

 

Els continguts són els següents:

1. Importància de l’etiquetatge: normativa Unió europea i normativa nacional.
2. Pilars que regeixen la informació alimentaria obligatòria
3. El país d’origen: s’ha d’identificar?
4. Qui és el responsable de l’etiquetatge?
5. En quina llengua ha d’estar l’etiquetatge?
6. Quin nom li puc posar a l’aliment?
7. Mencions que han d’acompanyar la denominació de l’aliment.
8. Quines mencions poden acompanyar les denominacions dels aliments?
9. Llista d’ingredients: què hi ha de constar.
10. Productes que causen al·lèrgies: com etiquetar-los
11. Com etiquetar el pes net, i la data de duració mínima o de caducitat
12. Les condicions de conservació i utilització: com etiquetar-les.
+ 13. Mòdul específic vacum.

 27/09/2018

 9.00h a 11.00h

 Cambra de Comerç (Vic), Edifici El Sucre C/ Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5 08500 Vic

Organitza: FIC (Fundació Privada d’Indústries de la Carn)

 

 

L’import és de 50€ per participant.

Aquesta formació és bonificable amb el sistema de bonificacions a la formació de la Fundació Estatal. Per fer la bonificació, heu de fer saber a la Cambra de Comerç (Vic) que voleu utilitzar aquest sistema, amb una antelació mínima d’una setmana.

Podeu confirmar la vostra assistència a: formacio@fundacio.org