13, 14, 20, 21 i 27/09/2018 Curs “Gestió de proveïdors, matèries primeres i frau”

L’objectiu del curs és analitzar els requisits de les normes internacionals BRC, IFS i FSSC 22.000 pel que fa referència a matèries primeres i avaluació de proveïdors. Tindrem en especial consideració els riscs emergents associats al frau alimentari. El curs es compon d’una part teòrica i una altra de pràctica que es desenvoluparan en les 4 primeres sessions. La darrera sessió correspon a una jornada tècnica sobre la tècnica analítica NGS.

PROFESSORAT:
Sra. Mònica Saltor, consultora en seguretat alimentària
Dr. Mário Gadanho, Agriculture, Food and Life SGS

 Dies 13, 14, 20, 21 i 27 de setembre 2018

 9:30h a 14:00h

 A determinar Barcelona

Organitza: Escola Agrària de l’Empordà, Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Aquells que hi estiguin interessats poden inscriure’s a l’Escola Agrària de l’Empordà a través de l’enllaç: https://goo.gl/forms/6rizvWoPNgeALniT2

Coordinador: Sra. Mònica Pascual, telèfon 972630123, a/e: monica.pascual@gencat.cat

Cost del curs: Dret d’inscripció: 100 € segons l’Ordre ARP/45/2017

Més informació: agricultura.gencat.cat

Programa curs Gestió de proveïdors