17/09 al 5/10 XVII Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis

Última setmana per aconseguir un preu reduït !

Data límit 31 de juliol !

El Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis és un programa consolidat al sector i centrat en la modernització i industrialització de la indústria càrnia.

El 40% de les classes són pràctiques i per tant, s’ofereix un repàs molt exhaustiu de l’obtenció de la matèria primera, l’elaboració, l’envasat i les tecnologies de processament i tendències industrials.

Curs dirigit a professionals que centrin la seva activitat en producció, I+D, qualitat o ventes provinents d’empreses càrnies, centres tecnològics o d’investigació i empreses proveïdores de serveis relacionats amb el sector.

17/09 al 5/10 de 2018

 IRTA Edificio B, Finca Camps i Armet 17121 Monells (Girona)

Aquest curs està parcialment bonificat per la FUNDAE i rebran un 10% de descompte totes aquelles empreses que tinguin més d’una persona inscrita al mateix mòdul, així com també, aquelles empreses que tinguin un contracte de I+D signat amb l’IRTA a partir de l’1 de gener de 2017.

Contacte: marta.vilardell@irta.cat

Més informació curs