Set/Oct 2018 El FoodLab ofereix un programa de formació per emprenedors agroalimentaris

La formació s’ha programat tant per donar resposta a les necessitats de les persones que estan pensant emprendre un nou projecte en l’àmbit de l’alimentació ,com per a les que ja tenen una empresa i es plantegen provar noves línies de negoci (com per exemple, preparar plats cuinats).

Les sessions seran impartides per diversos experts, als quals podreu fer-els-hi totes les preguntes que vulgueu. Com que aquests experts volen oferir una formació adaptada al màxim a ells, en el formulari d’inscripció us demanen que els hi descrigueu breument la vostra activitat.

La inscripció a cada sessió és independent, per exemple, si ja disposeu de la formació en higiene alimentària, us podeu inscriure a la resta de sessions, sense inscriure’s a la d’higiene alimentària. No obstant, des de l’Ajuntament s’ofereix un descompte per a les persones que s’inscriguin a totes les sessions (regalen 1 sessió!).

Horari, dates, preu de la formació aquí:

http://www.riudellots.cat/noticies/2018/el-foodlab-ofereix-un-programa-de-formaci%C3%B3-emprenedors-agroalimentaris

Inscripcions a través de https://goo.gl/VHpdLg

Més informació al 972 47 88 99  –  foodlab@riudellots.cat

 

Organitza: FoodLab i l’Ajuntament de Riudellots