16 i 17/10/2018 Brokerage Event a l’IoT Solutions World Congress 2018

Inscripcions fins al 04 d’octubre

Participa al brokerage a l’IoT Solutions World Congress 2018, que atrau a les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l’Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l’economia mundial en els propers anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l’oportunitat de fer reunions individuals de 30 minuts pre-acordades amb organitzacions d’arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Com participar:

  • Fins al 4 d’octubre: registra’t a la plataforma de l’esdeveniment i crea un o més perfils de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del Brokerage Event.
  • Del 5 de setembre al 4 d’octubre: escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita’ls una reunió. Si et conviden a una reunió pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
  • Dies 16 i 17 d’octubre: les reunions bilaterals es celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l’estand del Brokerage Event.

 16 i 17/10/2018

 Fira Barcelona – Recinte Gran Via, Av. Joan Carles I, 64, 08908 Hospitalet de Llobregat

Organitza: ACCIÓ

Més informació