18/10/2018 L’expert en internacionalització respon (Girona)

Tens preguntes sobre la fiscalitat de Turquia, les certificacions necessàries per exportar a Mèxic, la documentació específica per importar des de Colòmbia, els tràmits que et demanen a la duana mexicana o si el teu importador necessita una llicència per rebre material elèctric a Austràlia?

En aquesta sessió es posa a la teva disposició 4 experts en internacionalització i comerç internacional que resoldran els teus dubtes en reunions personalitzades. En aquestes reunions els podràs plantejar preguntes específiques per resoldre els teus dubtes en comerç i internacionalització.

Els experts cobriran els següents camps:

• Internacionalització (Javier Monge)
• Duanes i documentació (David Farzón)
• Transport Internacional (Rosa Prenafeta)
• Fiscalitat (Llorenç Maristany)

Recordeu inscriure-us abans de l’11 d’octubre per a que els experts puguin preparar la resposta adequada a la vostra consulta.

 18/10/2018

 9.30h a 14.00h

 Delegació d’ACCIÓ a Girona, Pl. Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona

Organitza: ACCIÓ

Més informació