23,25 i 31/10/2018 Tecnologies d’envasament per a petits i mitjans operadors alimentaris

La necessitat de conservar els aliments frescos o processats per augmentar-ne la vida útil i millorar-ne la presentació i la higiene ha portat al desenvolupament de tecnologies basades en l’ús de materials plàstics de diversa tipologia, sovint combinats amb l’addició de mescles de gasos a l’interior de l’envàs.
És necessari fer un ús correcte d’aquestes tecnologies per evitar perills alimentaris greus, com el botulisme o la listeriosi, i problemes de qualitat, ja que allò que és vàlid per un producte pot ser contraproduent per un altre.
L’objectiu d’aquest curs és capacitar els petits i mitjans operadors per a fer un ús correcte d’aquestes tecnologies, interpretar correctament les fitxes tècniques dels materials i seleccionar el sistema més adequat per a cada producte.

 23,25 i 31/10/2018

 15.00h a 19.00h

 EA de l’Empordà, Finca Camps i Armet, 17121 Monells (Girona)

Professorat: Dra. Elsa Lloret, investigadora a l’IRTA de Monells.

Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària de l’Empordà, através del següent enllaç: https://goo.gl/forms/NSCmg7uwvSTxqQXU2

Més informació i inscripcions