5 a 21/12/2018 Reunions amb directors d’oficines desembre 2018

Inscripcions fins al 4 de desembre

A quin país vols fer negoci?

Els grans viatges comencen amb un petit pas. I si vols vendre lluny, el primer pas —petit, però de gran ajuda—, és que parlis amb un expert en el mercat de destí que estàs pensant per als teus productes o serveis.

ACCIÓ compta amb 40 oficines arreu del món i els seus directors són experts en els mercats exteriors: tenen tot el coneixement local i l’experiència d’anys acompanyant projectes catalans a l’exterior.

Si vols reunir-te amb un d’aquests experts perquè t’orienti, perquè contrasti amb tu la viabilitat del teu pla d’expansió, perquè t’ajudi a implantar-te a l’exterior o perquè et faciliti els intruments més adients per dur a terme el teu projecte arreu del món, ara tens l’oportunitat. Durant el desembre, tens a la teva disposició l’agenda dels experts perquè sol·licitis les reunions que t’interessen.

Aprofita el darrer trimestre del 2018 per fer el pas definitiu cap a la teva expansió internacional!

 5 a 21/12/2018

 ACCIÓ, Passeig de Gràcia, 129, 08008 Barcelona

Organitza:

 

 

 

Més informació