28/11/2018 Jornada d’actualització tecnològica: Insectes a taula, més a prop del que ens pensem.

Que els insectes formen part de la dieta habitual en molts països de l’hemisferi sud és un fet. Però què passarà quan un vía tradicional de subsistència comenci a desembarcar a països amb una cultura gastronòmica tant marcada com el nostre?

Els objectius de la Jornada serán les següents:

  • Revisarem les tendències de mercat a nivell nacional i internacional.
  • Donarem una visió pragmàtica i realista dels derivants d’insectes com a alternativa sostenible al consum de proteïna animal.
  • Descobrirem els usos culinaris i l’experiència gastronòmica que millor acollida poden tenir en el nostre mercat.

 28/11/2018

 9.30h a 13.30h

 SALA INTERACCIÓ, ACCIÓ. Pg. Gràcia 129, Barcelona

Organitza: Ains Cluster – Food n’ Nutrition cluster

Ponències a càrrec de les empreses “IT ENYOIABLE” I “ENTOMAFOOD” amb degustació de productes.

Més informacióç

INFO@FOODNUTRITIONCLUSTER.COM