27/11/2018 Eines TIC adaptades a l’empresa

Com treure el màxim profit per la teva empresa

Les noves tecnologies s’han convertit en el motor de canvi de la manera en què gestionem i com comuniquem les coses a les nostres empreses. En traiem tot el profit que se’ls pot treure ? Sabem què ens interessa més ? Sabem com aplicar els recursos de què disposem ?

Mitjançant el programa de formació TIC que us proposem repassarem totes les eines que tant a nivell intern, en les operacions del dia a dia, com a nivell extern, en la relació amb els nostres clients i proveïdors en permetran ser més productius i eficients, adaptant-nos a la manera de fer negocis del Segle XXI.

El programa que us oferim consta de 3 etapes:

Sessió informativa en grup: Repàs de les principals eines TIC que poden ser d’utilitat per la vostra empresa.

Sessió individual: reunió individual amb cada empresa per analitzar amb detall quina es la seva situació respecte a les TIC i quin són els seus objectius.

Lliurament d’una Proposta o Pla d’Actualcions: en funció de la situació, disponibilitat i objectius analitzats de cada empresa, es lliurarà un informe de recomanacions, de quins serien els punts de millora a realitzar per assolir els objectius proposats.

Ponent: David Jané de VOLCÀNIC INTERNET

 27/11/2018

 9.30h a 11.00h

 Sala d’Actes de DinàmiG, C.Tomàs Lorenzana, 15

Gratuït

PLACES LIMITADES

Organitza:

 

Inscripcions