ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA D'INNOVACC 2016

Dia: divendres 17 de juny de 2016

Hora: de 10.30 - 16.00h 

Lloc: Hotel La Vall d'en Bas, Can Trona - Joanetes 

Programa 

10:30 Recepció als assistents a l’Assemblea General (1a convocatòria) i cafè

11:00 Assemblea General Ordinària (2a convocatòria)

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior
2. Despatx de presidència
3. Ratificació aprovació sol·licituds d'ajuts
4. Estat de comptes del 2016
5. Principals novetats sobre els projectes col·lectius impulsats

- “Noves solucions de neteja i desinfecció en continu de cintes transportadores”, a càrrec del Sr. Martín Buffa (UAB)
- “Anàlisi de la qualitat de la carn de porc blanc i propostes de millora a curt termini”, a càrrec de la Dra. Mª Àngels Oliver (IRTA)
- “Certificació Programa de control de Salmonel•la en Porcí – PSP”, a càrrec del Sr. Ignasi Pons (FECIC)

12:00 Pausa

- “Tecnologia innovadora per al control de sal en pernils”, a càrrec del Sr. Jacobo Àlvarez (Lenz Instruments)
- “Assecatge solar de purins de porcí i tractament del residu sec”, a càrrec del Sr. Joan Soler (EMA)
- “Envàs monomaterial reciclable per a productes carnis”, a càrrec del Sr. Àlex Brossa (Packaging Cluster)
- Altres projectes desenvolupats, a càrrec d’Eudald Casas (INNOVACC)

6. Altres gestions i activitats realitzades
7. Informacions sobrevingudes
8. Precs i preguntes


13:30 Cloenda de l’Assemblea General, a càrrec del Sr. Antoni Díaz, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries agroalimentàries del DARP.

14:00 Dinar

 

Cal confirmació d'assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972 27 25 97.