RESISTÈNCIA ANTIMICROBIANA: ÚS RESPONSABLE D'ANTIBIÒTICS A LES EXPLOTACIONS RAMADERES

Vic, 6 de juliol de 2016


Des d’INNOVACC s’està col·laborant en diverses iniciatives relacionades amb la reducció d’antibiòtics en porcí. Una d’elles, és aquesta jornada del dia 6 de juliol a Vic, on s’hi tractaran aquests temes:

 Pla Nacional de lluita contra les resistències als antibiòtics. Situació actual - Sra. Cristina Muñoz Madero. Jefe de Servicio. Miembro del CVMP – Departamento de Medicamentos Veterinarios de la Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios (AEMPS).
 Problemàtica de la prescripció i les responsabilitats del veterinari prescriptor - D. Luis M. Cebrián. ANEMBE i D. José A. Gil. Área del MAGRAMA, Saragossa.
 Antimicrobians en porcí: una visió pràctica - Sr. Lorenzo Fraile. Professor agregat de la UdL.
 Presentació del programa de recepta electrònica del Consell, PRESCRIVET - Juan José Badiola, President del Consejo General de Colegios Veterinarios de España.
 Bones pràctiques i experiències en marxa. La reducció del contingut de proteïna en les dietes de transició ¿La no utilització d’antimicrobians pot afectar als rendiments productius posteriors? - David Solà i Oriol de SNIBA - UAB

Lloc: Cambra de Comerç de Barcelona, delegació d’Osona, Edifici El Sucre, C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, 5, 08500 Vic
Horari: de 9:00 a 14:00h
Inscripcions: a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Preu: gratuït
Organitza: DARP, Llotja de contractació i mercat en origen de Vic – Cambra de Comerç de Barcelona i Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya