JORNADES D'IMMERSIÓ ESTRATÈGICA DEL SECTOR CARNI PORCÍ 2015


Dia: 8 i 9 d'octubre

Hora: dia 8 d'octubre (matí i tarda), dia 9 d'octubre (matí)

Lloc: Edifici El Sucre - Adreça: C. de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5 • 08500 VIC

Destinataris: responsables de presa de decisions estratègiques d'empreses i institucions del sector carni porcí 

Cost d'inscripció: 300 € per a socis d'INNOVACC; 350 €, per a no socis del clúster (la inscripció inclou el dinar dels dos dies, les pauses cafè, el lloguer de sales, el cost dels ponents...)

Inscripcions: fins al 18 de setembre. Per formalitzar la inscripció cal fer l'ingrés corresponent al compte ES81 2100 0008 2902 0074 6849 i enviar el comprovant de transferència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

* Nota: Es tancarà el programa definitivament el dia 30/09/2015. Si algú ha fet la inscripció i finalment no pot assistir a les Jornades se li retornarà l’ingrés sempre que ho comuniqui abans del 2/10/2015.

 

PROGRAMA DEFINITIU DE LES JORNADES: AQUÍ  


 

JORNADES D’IMMERSIÓ ESTRATÈGICA DEL SECTOR CARNIPORCÍ

8 i 9 d’octubre de 2015

EL SUCRE – VIC

Dijous 8 d’octubre

9.00 h             Acreditacions

9.15 h             Benvinguda i presentació de les jornades

9.30 h             Perspectives de futur i tendències de consum de productes alimentaris

                        Sr. Enric Ezquerra, conseller delegat de Condis

                        Sr. Raimon Bagó, director general de Serhs

                        Sr. Víctor Yuste, director general del Foro Interalimentario

11.30 h          Pausa - cafè

12.00 h          Programa d’Impuls de les Indústries Alimentàries de la Generalitat de Catalunya

                        Sra. Belén Tascón, coordinadora del Programa, del Dep. d’Empresa i Ocupació

12.45 h          Exportaciones -intracomunitarias y a países terceros- de productos cárnicos porcinos hasta el año 2020

Sr. Valentín Almansa, director general de Sanidad de la Producción Agraria (MAGRAMA)

13.45 h          Salutació del Sr. Jordi Ciuraneta i Riu, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya

14.00 h          Dinar

15.30 h          Sessió de treball: Reptes estratègics de futur del sector carni porcí català

                        Sra. Marta Marsé i Sra. Míriam Sierra, Unitat de Clústers d’ACC1Ó

16.30 h          Pausa - cafè

16.45 h          La motivació a les empreses, una eina imprescindible per al seu futur

Sr. Xesco Espar, Coaching Systems

18.30 h          Tancament de la jornada


Divendres 9 d’octubre

9.00 h             En què haurien d’invertir les explotacions de porcí els propers quatre anys

Sr. Joan Sanmartín, veterinari assessor d’OPP

9.45 h             El benestar animal: oportunitat de millora de la qualitat final del producte

                        Dr. Antoni Dalmau, IRTA

10.30 h          Pausa - cafè

11.00 h          Realitats i perspectives del sector porcí i tota la seva cadena de valor

Sr. Carles Buxadé, catedràtic de Producció Animal de l’ETSIA-UPM i director de la revista Mundo Ganadero

12.00 h          Què diuen que compren i què compren els consumidors de productes carnis

                        Sr. Luis Guerrero, IRTA

12.45 h          Internet més enllà del màrqueting. L’ús de tecnologies digitals per optimitzar processos empresarials i generar noves oportunitats de negoci

                        Sr. Carles Revilla, expert especialitzat en estratègia digital

13.30 h          Conclusions de les jornades

                        Sr. Eudald Casas, gerent d’INNOVACC

14.00 h          Dinar i cloenda