PRESIDENT PUIGDEMONT: "EL MAPA D'EMPRESES CENTENÀRIES COM LA SELVA DIBUIXA A LA PERFECCIÓ COM ÉS LA CATALUNYA D'AVUI"

09 de juny de 2017

El cap de l'Executiu ha presidit a Campllong l'acte commemoratiu del centenari d'aquesta empresa

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha presidit aquest migdia a Campllong l’obertura dels actes commemoratius del centenari de La Selva. Després de felicitar aquesta empresa i els seus impulsors, la família Albertí, per l’aniversari, el cap de l’Executiu ha remarcat que “el mapa d’empreses centenàries com la Selva dibuixa a la perfecció com és la Catalunya d’avui”.
 
Durant la seva intervenció en l’acte, Carles Puigdemont ha posat en relleu que moltes d’aquestes empreses centenàries catalanes estan relacionades amb l’àmbit del comerç o de la indústria. “Aquest és un país amb un potencial industrial indiscutible i irrenunciable”, ha remarcat Carles Puigdemont. I, en aquest sentit, ha recordat que la indústria representa el 20% del PIB català.
 
El cap del Govern també ha posat aquesta empresa com a exemple i ha afirmat que “el que ha fet La Selva és un paradigma de com una comunitat humana  no només s’articula al voltant d’una empesa per raons econòmiques o laborals sinó socials  i com al seu entorn creix un teixit que va molt més enllà de la xifra de negoci o de la seva influencia en el mercat”.
 
En l’acte, que ha tingut lloc a les instal·lacions de La Selva, a Campllong, també han intervingut el conseller delegat de l’empresa, Xavier Albertí i l’alcalde de Campllong, Lluís Freixas. També hi ha assistit el delegat territorial del Govern a Girona, Eudald Casadesús.
 
Abans de participar en aquest acte i de visitar les instal·lacions remodelades de la botiga original i del Museu de La Selva, el president Puigdemont ha fet una visita institucional a l’Ajuntament de Campllong, on ha signat en el llibre d’honor del consistori.

Mapa empreses centenaries
El president Puigdemont amb la família Albertí i els treballadors de La Selva

 

 

 

 Notícia publicada a premsa.gencat.cat