Cooperativa Ganadera de Caspe

Cooperativa Ganadera de Caspe dedica pràcticament tota la seva producció al sector porcí de capa blanca. Té fàbrica de pinsos pròpia, servei de nutrició, servei de comercialització d’animals per als seus socis, serveis veterinaris, servei de venda de medicaments i Secció de Crèdit, tot sota les mateixes directrius d’assessorament i proveïment integral als seus socis. La Cooperativa és l’empresa líder de Red Ganadera Caspe, un exemple de xarxa participada, concepte de societat empresarial que sorgeix de l’experiència del cooperativisme com a aglutinadora de pimes cooperatives i societats mercantils. Aquest model unifica la inversió i la gestió al voltant d’una empresa líder -en aquest cas la Cooperativa Ganadera de Caspe-, impulsant l’R+D+I com a eina de diferenciació i valor afegit en productes i serveis.

Cooperativa Ganadera de Caspe, fundada el 1985, té un creixement continuat des dels seus inicis. El seu know-how es desenvolupa en 4 principis: gestió excel·lent, anàlisi de les inversions, sostenibilitat tecnològica en nutrició animal i eficiència en els serveis ramaders.

http://www.ganaderacaspe.com