Corporación Alimentaria Guissona, S.A. (bonÀrea Agrupa)

Corporación Alimentaria Guissona SA (bonÀrea Agrupa), agrupa totes les activitats industrials i comercials del Grup Alimentari Guissona. CAGSA abraça el cicle productiu complet: pinsos, medicaments i fitosanitaris, serveis d’assistència veterinària i servei tècnic per a explotacions ramaderes, subministrament i venda de carburants i de material ramader. Mitjançant el complex carni la Closa, situat a Guissona, la Corporació realitza tota la transformació càrnia. Finalment comercialitza els productes carnis mitjançant els establiments “bonÀrea” que arriben al consumidor final sense intermediaris.
Compta amb la certificació de qualitat ISO 9001, el certificat ISO 22000 -que garanteix que els productes carnis que produeix i comercialitza són 100% segurs-, i el certificat ISO 14001 de gestió ambiental.

https://www.bonarea.com/