Preparados Aditivos y Materias Primas, S.A.-PAYMSA (Grup Carinsa)

Preparados Aditivos y Materias Primas SA-Paymsa, forma part del (Grup CARINSA), un grup català multinacional de companyies dedicades al desenvolupament, fabricació i comercialització d’aromes, ingredients funcionals i additius per a l’alimentació humana i animal i fragàncies per a perfumeria i cosmètica.

Amb un pla estratègic basat principalment en la internacionalització i la innovació tecnològica, col·laborem estretament amb els nostres clients donant-los un servei personal i exclusiu, un fet important als països desenvolupats, però també un servei diferenciador i molt valorat en la indústria líder local dels països emergents.

Grup Carinsa es troba representat en quatre continents, exporta a més de 50 països i és present en més de 30.

http://www.carinsa.com/