Grup d’eficiència energètica: Solucions d’estalvi energètic per a refrigeració i congelació de cambres

El dia 20 de gener de 2011 es va celebrar una sessió organitzada per INNOVACC i el Clúster d’Eficiència Energètica de catalunya (CCEC) sobre “l’eficiència energètica a la indústria càrnia”.

Posteriorment s’han realitzat visites a les diferents empreses d’INNOVACC per conèixer les seves previsions d’inversió relacionades amb l’eficiència energètica de les seves plantes i també la seva rpevisió de reducció de consum energètic per als pròxims anys.

Els valors agregats de les inversions que podrien realitzar les empreses del sector carni porcí català durant els pròxims tres anys, i la reducció total de consum d’energia, són la base d’aquest projecte sectorial que podria desenvolupar-se més fàcilment amb ajudes públiques existents.