Estudi de viabilitat de projectes d’R+D+I de nous productes de carn de porc i derivats amb avantatges sobre la salut dels consumidors

El principal objectiu d’aquest projecte consisteix a elaborar un estudi de viabilitat de projectes d’I + D + i de nous productes de carn de porc i derivats amb avantatges sobre la salut dels consumidors.

L’estudi inclouria informació sobre els següents aspectes, entre d’altres:

A) Característiques nutricionals de la carn de porc i productes derivats.
B) Declaracions nutricionals i de salut aplicables.
C) Avantatges sobre la salut del consum de carn de porc i productes derivats (per ex. Estudi comparatiu dels avantatges de menjar carn de porc vs. peix o altres aliments)
D) Alternatives a la utilització de nitrificants en productes elaborats amb carn de porc.
I) Solucions per aconseguir “etiquetes netes” o amb el mínim d’additius i conservants.
F) Alternatives per substituir al·lèrgens a partir de productes o subproductes equivalents no al·lèrgens.
G) Impuls de nous canals i estratègies de comunicació (i recopilació de dades) sobre les bondats del consum de carn de porc i les preferències dels consumidors.
H) Desenvolupament de potencials nous productes / projectes de R + D + I (per ex. Reforçar l’aportació de greixos insaturats, vitamines, zinc, ferro, etc)

Amb la col.laboració de: