Els premis digitals E-Tech celebren amb èxit la desena edició

“Reconeixen una desena d’empreses, institucions, entitats i particulars per la tasca que han portat a terme en el sector tecnològic”

L´Auditori Palau de Congressos de Girona ha acollit aquest dilluns al vespre la Gala de la Desena Edició dels Premis Digitals E-TECH, que reconeixen a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint en la difusió i el desenvolupament de les TIC.

En total s’han entregat deu premis. Un d’ells, ja s’havia anunciat fa uns dies. Es tracta del «Referent Digital», que ha recaigut en el cineasta i productor audiovisual gironí Edmon Roch, que en els darrers anys ha estat responsable de projectes de cinema d’animació com Tadeo Jones o Atrapa la bandera, que han obtingut reconeixement internacional.

L’entrega del guardó a Edmon Roch, que ha inclós un vídeo sobre la seva trajectòria, ha estat un dels moments més emotius de la nit. També ha destacat, al final de l’acte un «brindis digital» per celebrar el desè aniversari d’aquests premis, que ha consistit en una piulada conjunta a Twitter dels assistents a l’acte que usen aquesta xarxa social.

La resta de guardonats han estat: MJN Neuroserveis, Premi del Públic al Millor Projecte, Producte o Servei Digital Gironí; Vilablareix Televisió, Premi a la Millor Iniciativa en Administració Local; El Nus de Pedra, Premi a la Millor Iniciativa de Màrqueting Digital de Girona; Montse Capel Rodríguez, Premi del Públic a la Millor Acció Gironina a la Xarxa; La Selva – Energy Tools, Premi a l’Aplicació de les TIC a l’empresa; Insylo-Ubikwa, Premi a la Recerca i Innovació en TIC; Montepio Girona-DSET, Premi a la Millor Gestió en la Llengua i Comunicació en les TIC; Didactic Labs, Premi a l’Empresa TIC Emergent-SWHosting: Premi a la Trajectòria de l’Empresa TIC

Coorganitzats per l’AENTEG i Diari de Girona, els Premis Digitals E-TECH 2015 han estat possibles gràcies al patrocini de Catalunya Caixa, EntresD, Alcar Associats i Oficina i Arxiu, i al suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona.

IMG 5321 2Guanyadors dels premis E-TECH

IMG 5354 2Josep Maria Carreras de Joaquim Albertí SA i Jordi Rabat d’Energy tools consulting SL recollint el Premi a l’Aplicació TIC a l’emrpesa

IMG 5320 br

Representants de Joaquim Alberti SA i Energy tools consulting SL durant l’entrega de premis: Josep Mª Carreras (Joaquim Albertí SA), Jordi Coll, Jordi Masmitjà i Jordi Rabat d’Energy tools consulting SL (d’esquerre a dreta)

image1 br

Diploma dels Premis Digitals E-TECH 2015