Casademont presenta la seva gamma de xarcuteria Gourmet a la fira Tavola de Bèlgica

L’empresa Casademont, dedicada a l’elaboració de fuets i xarcuteria des de fa 60 anys, participarà en la pròxima edició de la fira Tavola, que se celebrarà a Bèlgica del 13 al 15 de març. Un punt de trobada on es donaran a conèixer els millors productes frescos i delicatessen del mercat internacional i que reuneix més de 17.000 professionals de la distribució i el negoci de la restauració. La companyia de Girona estarà present a l’estand número 591 situat al Hall 5.

Casademont aprofitarà la seva presència en aquesta exposició de la ciutat belga per presentar Jaume Casademont, la seva nova gamma de xarcuteria gourmet que ret homenatge al seu fundador, amb productes basats en els sabors d’abans i elaborats amb la recepta original nascuda al petit obrador dels Casademont fa més de sis dècades.

Aquesta nova família inclou cinc selectes receptes, elaborades a petita escala a l’obrador de Casademont per satisfer els paladars més exigents: pernil cuit, pit de gall dindi, xoriço, llonganissa i la insígnia de la casa, el fuet. Amb un sabor, textura i aroma fidels als d’abans, aquests productes es converteixen en un autèntic homenatge als orígens i valors de Casademont: la passió, l’excel·lència, la terra.

160311 Casademont gourmetGamma de xarcuteria gourmet de Jaume Casademont

A més, l’empresa de Girona aprofitarà la seva presència a la fira Tavola per mostrar altres productes amb gran èxit internacional com el pernil serrà, els mini fuet sabors; o els més clàssics de Casademont com el fuet, el producte emblema de la companyia, així com el xoriço o la llonganissa extra. Respecte a les seves propostes més delicatessen, la companyia presentarà Summum, una completa gamma de productes gourmet amb maridatges sorprenents i originals combinacions que inclou, entre altres productes, tres originals varietats de fuet artesà combinat amb figues, formatge cabrales i pebre verd; Carpaccio, de vedella, i gall d’indi que, combinat amb aroma de tòfones i pistatxos, dóna lloc a uns productes exquisit.

Així mateix, en aquest gran aparador internacional del negoci de l’alimentació gourmet, Casademont exposarà Nature, la seva primera gamma d’embotits curats sense al·lèrgens, colorants ni conservants. Una completa gamma de productes ‘clean label’ formada per llonganissa, fuet i xoriço que preserven tota la frescor, aroma i sabor de la xarcuteria tradicional i que, a més, estan elaborats sense lactosa, soja, gluten, conservants ni colorants.