Noel Alimentaria llança una nova gamma d’embotits sense carn

U.C – Sant Joan les Fonts

Noel Alimentaria, una empresa de Sant Joan les Fonts dedicada a elaborats productes carnis, ha llançat al mercat la gamma Veggie, una selecció d’embotits sense carn adreçada principalment a consumidors vegetarians. La gamma Veggie de Noel tindrà el seu propi espai a l’exposició Innoval del Saló Alimentària 2016, on la companyia també presentarà dues novetats més: la tecnologia E-close, sistema que permet obrir i tancar reiteradament els envasos sense perdre la frescor del producte, i el pernil All Natural, un serrà adobat només amb sal de la Mediterrània durant dotze mesos sense nitrits, nitrats ni gluten.

Noel també presentarà altres novetats i projectes singulars en els quals participa en un estand propi de 250 metres quadrats dins dels pavellons dedicats a Intercarn. En la línia d’elaborats frescos, Noel presentarà la llonganisseta d’Olot, una botifarra fresca envasada en atmosfera protectora, sense additius químics ni al·lèrgens i amb vuit dies de vida garantits. Destaca també el rellançament de BBQ 10, una línia d’onze referències pensades per a la barbacoa que serà al mercat entre març i setembre.

Noticia publicada a El Punt Avui