Innovació alimentària en clústers a la Fira Alimentària 2016

Data: dilluns 25 d’abril de 2016

Hora: de 15.00 a 17.00h

Lloc: sala Àgora – The Alimentaria HUB, Fira de Barcelona (Recinte Gran Via)

Inscripcions: http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/formulari/index.jsp?idAgenda=tcm176-226581 o bé a través d’INNOVACC (innovacc@olot.cat, 972 27 25 97).

En el marc de la Fira Alimentària 2016, que tindrà lloc a la Fira de Barcelona, al Recinte de Gran Via, els sis clústers alimentaris del Programa Catalunya Clústers, orgaitzen una sessió sobre innovació alimentària. L’objectiu principal de la sessió, es posar en  coneixement dels assistents diferents temàtiques innovadores que s’estan treballant en el marc dels clústers organitzadors de la trobada: Clúster Carni Porcí Català – INNOVACC, Clúster Foodservice, Clúster Gourmet, Clúster de Nutrició i Salut – AINS, Clúster del Packaging i el Clúster Vitivinícola Català – INNOVI.

El programa de la jornada és el següent:

INNOVACIÓN ALIMENTARIA EN CLÚSTERES

The Alimentaria Hub – Sala Ágora

Lunes 25 de abril de 15.00 a 17.00h

Bienvenida y presentación de la sesión

Encarnación Avilés – ACCIÓ. Generalitat de Catalunya

Mesa redonda

6 tendencias en nutrición que afectaran a tu portafolio de productos

Sra. Cristina Lafuente – Alimmenta

Estrategias para reducir el grado alcohólico de los vinos

Dr. Fernando Zamora – Universidad Rovira i Virgili

Carne de cerdo, mitos y realidades en alimentación y salud. INFOODER plataforma para la información alimentaria

Sr. José Juan Rodríguez – Universidad Autónoma de Barcelona

Sr. Juan Ramón Hidalgo – Food Legal Solutions

Entender las necesidades de los clientes y las tendencias de los consumidores para innovar con valor: Danone Pro

Sra. Agata Gelaberto – DANONE

El sleeve como solución disruptiva de branding

Sr. Francesc Egea – Innovaciones para Etiquetajes

Retail innovador sector alimentación

Sr. Jordi Mas – Mas Gourmets

Modera

Toni Massanés – Fundació Alícia

Información de interés para los participantes

Oportunidades de Cooperación Internacional con la red EEN

Marta Casanova – ACCIÓ. Generalitat de Catalunya