Presentació de resultats del projecte “Anàlisi de la qualitat de la carn de porc blanc i propostes de millora a curt terminii”

 

El proper dia 14 de juny a les 10:30h es presentarà a IRTA – Monells els resultats del projecte “Anàlisi de la qualitat de la carn de porc blanc i propostes de millora a curt termini” a càrrec del Departament de Qualitat de Producte d’IRTA. Ja s’han anat fent reunions informatives, però en aquest cas, es presentaran resultats finals.

Al projecte hi han participat activament 4 escorxadors i sales de desfer i 5 elaboradors associats al clúster.

A la reunió es farà una repassada dels tres subprojectes desenvolupats, anomenats:

• d1. Estratègies innovadores en escorxadors i sales de desfer de porcí per a la millora de la qualitat de la carn de porc blanc. A càrrec del Sr. Joel González i el Sr. Albert Brun d’IRTA.

• d2. Eina estandarditzada per a l’optimització del procés d’elaboració de llom i pernil cuit i curat, que permeti determinar la conformitat del mercat. A càrrec del Sr. Joel González i el Sr. Albert Brun d’IRTA.

• d3. Disseny i proves d’innovacions tecnològiques per al procés de mesura automatitzat de parámetres de qualitat en elaborats de porcí. A càrrec del Sr. Jacobo Álvarez de Lenz Instruments SL.

No obstant, la part principal de l’explicació es centrarà en la feina realitzada en el subprojecte d2, i també es parlarà d’altres propostes de treball plantejades a altres empreses que no havien participat activament al projecte que a partir d’ara s’hi podrien incorporar.

Es preveu una durada aproximada d’unes dues hores i mitja, amb una estona de pausa entremig.

 

Data: dimarts 14 de juny de 2016

Hora:  10.30h

Lloc: sala Patronat d’IRTA Monells

Inscripcions: al telèfon 972 27 25 97 o bé a través del mail d’INNOVACC innovacc@olot.cat