Presentació de l’atles d’innovació de Catalunya

El passat mes d’abril es va gravar un reportatge referent al projecte “Metodologia de càlcul de la petjada de carboni i la petjada hídrica al sector carni porcí i foment de la seva reducció” on l’Eudald Casas d’INNOVACC hi va participar explicant la implicació del clúster en el projecte, juntament amb la Univeristat de Vic.
Així doncs, el dia 15 de juny es farà la presentació del reportatge a Barcelona Casa Convalescència (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 171, Barcelona) de les 18.00 a les 20.00h organitzat en el marc de les activitats i projectes de la Plataforma Coneixement, Territori i Innovació.
L’objectiu de l’acte és fer difusió del potencial de la col·laboració entre la recerca i l’empresa en matèria de transferència de coneixements i de tecnologia.

La presentació estarà conduïda per Josep Maria Mainat i es donaran a conèixer les 16 experiències de col·laboració recollides (una d’elles el projecte impulsat per INNOVACC).

+info: http://www.acup.cat/form/atlas-innovation-catalonia-2016-experiences-university-business-cooperation