Seminari tècnic: certificació del control de salmonel.losi en explotacions de porcí

Lleida, 15 de juny de 2016

Els darrers anys, el sector porcí de Catalunya ha tingut un especial interès en desenvolupar un programa de control de salmonel·la, tant a granja com a escorxador. La importància de la sanitat en general, però en particular de la salmonel·la, sobretot de cara a les exportacions, va animar al sector a unir-se per portar-lo a terme.
Després de diversos esforços, ja s’ha aconseguit el registre oficial per la certificació voluntària del control de salmonel·losi. En aquesta Jornada s’explicarà en què consisteix aquesta certificació, i es donarà l’oportunitat als assistents a resoldre dubtes. INNOVACC ha participat activament en l’impuls i desenvolupament d’aquesta certificació.
També es comptarà amb una exposició sobre l’experiència en el sector avícola, així com de tot el que ja s’està fent en bioseguretat en explotacions porcines des del DARP.

Lloc: GSP Lleida, Partida Caparella 97, c, 25192 Lleida
Horari: d’11.00 a 13.30h
Inscripcions: cal inscripció prèvia a través del mail porcat@suportserveis.com (Tel.: 93 201 75 71 – A/e: Ricard Parés) o mitjançant el servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt
Preu: gratuït.
Organitza: PORCAT
Col·labora: ASFAC, FECIC, GSP Lleida i INNOVACC.

160615 Jornada Salmonella Lleida Porcat