L’Assemblea General Ordinària d’INNOVACC ha presentat la nova certificació del programa de salmonel.la en porcí

Aquest migdia s’ha celebrat a l’Hotel de la Vall d’en Bas, a Joanetes, l’Assemblea General Ordinària d’INNOVACC, el clúster carni porcí català. Entre els projectes que s’han presentat aquest any, en destaca un que ajudarà a donar un salt de qualitat a les empreses càrnies del clúster, que és la Certificació Programa de control de Salmonel·la en Porcí.

Les empreses del sector carni porcí a Catalunya encara no comptaven amb un certificat que identificava el seu producte com a carn que havia seguit un programa rigurós de control de la salmonel·la fins ara. L’Assemblea General Ordinària d’INNOVACC ha presentat la consecució de la Certificació Programa de control de Salmonel·la en Porcí a disposició dels seus associats.

A l’Assemblea General Ordinària d’INNOVACC també s’han presentat altres cinc projectes molt interessants per a les empreses catalanes del sector carni porcí. S’han explicat les noves solucions de neteja i desinfecció en continu de cintes transportadores, l’anàlisi de la qualitat de la carn de porc blanc i propostes de millora a curt termini, la Tecnologia innovadora per al control de sal en pernils, i l’assecatge solar de purins de porcí i tractament del residu sec, a més de l’envàs monomaterial reciclable per a productes carnis. Els associats d’INNOVACC destaquen del clúster la seva infatigable tasca a la recerca de la innovació, que repercuteix en la qualitat del producte fabricat.

L’Assemblea General Ordinària d’INNOVACC ha comptat amb la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Teresa Masjuan, i la directora dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Elisenda Guillaumes.

Link de la notícia i el vídeo publicat a Olot TV: Assemblea General Ordinària d’INNOVACC