INNOVACC crea els Premis a la Innovació Tecnològica en l’àmbit carni porcí

Olot
El clúster del sector carni porcí català ha creat els premis INNOVACC a la Innovació Tecnològica en l’Àmbit Carni Porcí. Així l’entitat vol incentivar projectes en l’àmbit educatiu català destinats al sector carni porcí. Està enfocat a projectes que es desenvolupin durant el curs 2016-2017.

L’Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porci, INNOVACC, posa en marxa els premis A la Innovació Tecnològica en l’Àmbit Carni Porcí per estimular la creació de projectes dirigits a aquest sector i que suposin una innovació tecnològica tangible i aplicable. En els premis hi poden participat els estudiants de Batxillerat, Formació Professional i Universitat que estiguin estudiant l’últim curs dels seus estudis durant l’any 2016-2017 i que preparin el projecte final de cicle o grau. El premi valorarà la inventiva dels estudiants i l’esforç que es fa des dels centres educatius. Per això la dotació econìomica, 10.000 euros, es repartirà al 50% entre l’estudiant i el centre educatiu o el tutor. Els estudiants també tindran l’oportunitat de fer pràctiques en una empresa del sector. Els projectes poden ser tant de la cadena de valor principal del porcí, com granges, escorxadors o sales de desfer, com de tots els serveis auxiliars com la genètica, pinsos, maquinària, envasos, logística, gestió de residus o subproductes.

Els projectes es podran presentar fins al 15 de juliol del 2017. Un cop valorades les propostes es donaran a conèixer els finalistes i el guanyador es farà públic en una gala que es celebrarà a finals de l’any que ve. Enguany es durà a terme la primera edició dels premis però Innovacc espera poder-li donar continuïtat i seguir fomentant, també des del sector educatiu, la innovació tecnològica en el sector carni porcí.

Noticia publicada a Olot TV

Noticia publicada a altres medis:

www.canalajuntament.cat

www.naciodigital.cat

www.3tres3.com

www.carndeporc.cat

www.elpuntavui.cat