Trobada entre Clústers d’Auvergne-Rhône-Alps i Clústers Catalans

El passat dilluns dia 17 d’octubre es va celebrar a ACC1Ó (Barcelona) la trobada entre clústers catalans i francesos (Auverge-Rhône-Alpes), on es van establir contactes per a possibles col•laboracions de futur entre clústers i entre membres dels clústers.

En el cas d’INNOVACC es va focalitzar en detectar possibles consorcis de projectes d’R+D+i relacionats amb la nostra cadena de valor, per optar a ajuts europeus.
Durant el matí els diferents clústers van fer petites presentacions per tal de que tots els assistents poguessin conèixer el funcionament de cada entitat. També es va participar en un grup de treball per tal de posar sobre la taula diferents aspectes dels Projectes europeus. Durant tota la jornada INNOVACC va poder conèixer i compatir experiències amb els clústers CÉRÉALES VALLÉE (cereals), NUTRAVITA (nutrició), VIAMÉCA (sector mecànic), TENERRDIS (energies renovables).

Properament informarem als associats de les possibilitats detectades per a participar en projectes amb aquests clústers d’Auverge-Rhône-Alpes.