El govern impulsa el pla de gastronomia per unir tots els actors

Barcelona
“Hem de dissenyar una política alimentària integral que connecti a tots els actors de la cadena, des de la producció i la restauració fins a la indústria alimentària, i aquest pla serà una gran contribució”, ha afirmat Serret en la clausura d’un debat en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

“La gastronomia és un projecte de país que ens projecta i ens ajuda a avançar cap a un país més just i sostenible”, ha afegit la consellera, que ha reivindicat el pla com una mesura necessària.

El Pla de la Gastronomia de Catalunya es va posar en marxa a partir de la designació de la comunitat catalana com Regió Europea de la Gastronomia 2016, i els seus impulsors són la Conselleria d’Agricultura i la d’Empresa i Coneixement.

La jornada d’aquest dilluns ha comptat amb la participació de la xef Carme Ruscalleda, que també és ambaixadora de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia de 2016.

Noticia publicada a Vilaweb