Intercluster Workshop amb el Clúster Danish Materials Network -CAT

Barcelona, 24 d’octubre de 2016

Arrel de la trobada “Intercluster Meeting – Denmark meets Catalonia” que va tenir lloc el 23 i 24 d’Octubre de 2014 a Barcelona, i on els clústers Catalans van poder relacionar-se amb 15 clústers Danesos, el pròxim 24 d’Octubre, dos anys després de començar la relació, els membres dels tres Clústers Catalans Materials Avançats (MAV), Innovacc i Packaging Cluster, tindran l’oportunitat de trobar-se amb membres del Clúster Danish Materials Network.
L’objectiu d’aquestes reunions bilaterals és trobar punts de connexió i oportunitats de
projectes amb les entitats daneses per a realitzar projectes cross-sectorials europeus, que
podran encabir-se en línies de finançament H2020.

DMS

Danish Materials Network:

http://www.dmn-net.com/

DMN és una xarxa d’innovació que treballa per enfortir la competitivitat de les empreses daneses i els seus guanys mitjançant l’ús de materials innovadors i noves tecnologies.
La xarxa es va establir el 2014 com una associació entre tres xarxes existents d’innovació – AluCluster, PlastNet i el Centre de plàstics i acer de Dinamarca – tots ells amb una amplia experiència en la difusió de coneixements, networking i projectes en col·laboració. Més endavant, les tres companyies van passar a ser AluNet, PlastNet i StaalNet i son representades a la xarxa DMN.

ALUMECO

Alumeco:

http://www.alumeco.com/Standardproducts.

aspx

Alumeco és una moderna empresa comercial d’alumini amb un enfocament principal en la satisfacció de les necessitats del client.
Amb seu a Odense, Dinamarca, ofereix una àmplia gamma de perfils d’alumini, perfils especials, barres, tubs, plaques i bobines. Mantenen en estoc més de 5.000 tones d’alumini diàriament. Alumeco també té el seu propi centre de servei on ofereixen
serrat de planxes i perfils, així com frustrar. L’empresa va ser fundada el 1983, i des de llavors s’ha ampliat, i actualment és un grup internacional amb una sèrie de filials a l’estranger.

 

AMERAL

Ammeraal Beltech:

http://www.ammeraalbeltech.es/

Ammeraal Beltech és un dels principals fabricants del món de bandes modulars de plàstic (cintes) i cadenes pel transport intern. Tenen una àmplia gamma de productes per a diverses indústries – com l’automoció i aliments. Estan enfocats en materials plàstics i solucions de banda modular utilitzats en l’embalatge i en la indústria alimentària.

FRECON

Frecon: http://www.frecon.dk/

Frecon va ser fundada el 1999 per Frederik Rytter. El punt de partida era ser un soci creïble en l’enginyeria mecànica, amb enfocament principal en serveis de consultoria, principalment en la indústria eòlica.
Això amb el temps ha creat el que avui constitueix el marc per Frecon, que en l’actualitat és consultoria d’enginyers, enginyers de disseny, tecnòlegs de producció, il•lustradors tècnics i altres professionals qualificats.

 TECH

Tech4bizz: http://tech4bizz.dk/

TECH4BIZZ és una consultoria que s’ocupa principalment de la millora del negoci en empreses de fabricació a través de l’aplicació de noves tecnologies i impulsant el coneixement de la tecnologia. Productes/Serveis: Consultoria en el camp del disseny higiènic en la indústria alimentària.

 

Lloc: ACCIO Barcelona, Passeig de Gràcia, 129,  Barcelona
Horari: 08:45 a 13.00h

Programa:
08.45 Registre
09.00 Benvinguda, estructura i objectius de la trobada Interclúster:
09.20 – 10.00 Danish Materials Network Cluster (DMN)
10.00 – 10.40 Clúster de Materials Avançats (MAV)
10.40 – 11.20 Clúster d’envasos (Packaging cluster)
11.20 – 12.00 Clúster carni porcí (INNOVACC)
12.00 – 13.00 Debat i taules rodones.
13.00 Matchmaking amb els membres dels 4 Clústers (inclou dinar networking)
En aquest workshop es podrà valorar la possibilitat de trobar socis per a projectes europeus
H2020.