Trobada amb el Clúster Danès de Materials (DMN) a Barcelona

El dia 24 d’octubre al matí es realitzar a ACC1Ó (Passeig de Gràcia, 129. Barcelona) una trobada del clúster danès de materials (DMN) i 5 empreses daneses membres del clúster amb els representants de 3 clústers catalans: Materials Avançats (MAV), Packaging (Clúster del Packaging) i carni porcí (INNOVACC).

L’objectiu d’aquestes reunions bilaterals era trobar punts de connexió i oportunitats de projectes amb les entitats daneses per a realitzar projectes europeus, que podran encabir-se en línies de finançament europeu, com l’Horizon 2020, INNOSUP o altres.

Primer de tot, es va fer una presentació de les activitats internacionals desenvolupades per cada clúster i a continuació es va realitzar una sessió de matchmaking entre tots els assistents per intentar establir contactes de col•laboració.